Uncategorized

Spellovet – hur du ansöker och anordnar

Snart är det även Spellovsdags! För dig som inte varit med om spellovet, eller vill få en påminnelse om vad det innebär, finns information på https://sverok.se/spellovet/.

OBS! Innehåll i lådan kan variera från år till och även anpassas lite utifrån hur man svarar på anmälningsformuläret.

Vi hoppas att så många som möjligt av er spelföreningar inom vårt distrikt är peppade och kommer anordna något riktigt roligt under vecka 43-45. Inom kort kommer ni få ett utskick från Sverok om hur ni gör för att ansöka – se till att inte vänta för länge heller då det bara finns ett begränsat antal lådor!
  

Vi hoppas även att ni kommer ihåg att bjuda in oss – vi är en liten styrelse som också älskar spelkulturen och har en vilja att träffa alla våra föreningar inom Mälardalen. Så anordnar ni något bjud gärna in oss så försöker vi komma förbi om vi kan.