Brädspel

Distriktet äger ett 40-tal brädspel som lånas ut till stora och små evenemang. Spelen och våra andra prylar är lokaliserade på Studiefrämjandet Uppland på Ljusbärargatan 2B. Här är blanketten för utlåning där man kan se vilka spel vi har till utlåning. Vi har även lite annan utrustning som vi håller på att organisera för tillfället så de är för tillfället inte tillgängliga för utlåning förutom vår arkadmaskin efter demonstration och med försiktighet behöver ni något annat kontakta oss och fråga.

Hur lånar ni? För att låna spel, maila oss och berätta att du ska låna något. När du kommer till Studiefrämjandet, be om blanketten för att låna spel, fyll i era uppgifter, signera och låna spel. Eller så skriver ni fyller ni i blanketten och skickar in den till oss så kommer den vänta när ni kommer till studiefrämjandet efter att vi bekräftat det.

Roll-up

Vi har en vacker roll-up i alla våra regioner som verkligen visar upp vår gemensamma kärlek till spelkulturen. Ni ser den nedan och höjden är justerbar så i ett läge kan den placeras på ett bort och i ett längre utförande 235 cm får man en vitt fält nederst för tillfälligt placering av t.ex. information om övriga som hjälper till med arrangerandet eller genomförandet av ett projekt.

Hur lånar ni denna då? För att låna roll-upen, maila oss och berätta att du ska låna och för hur länge så återkopplar vi. När du kommer till Studiefrämjandet, be om blanketten för att låna roll-up, fyll i era uppgifter, signera och låna. Eller så skriver ni fyller ni i vår blankett själva och skickar in den till oss så kommer den vänta när ni kommer till studiefrämjandet efter att vi bekräftat det.

Pinmaskin

Vill du göra snygga pins till ditt evenemang? Pinsen är runda och 44 mm i diameter. Hösten 2022 kommer vi även ha en 58 mm pinsmaskin man kan använda också. Som medlemsförening kan du låna vår pinmaskin. Pinmaskinen är lokaliserad på Studiefrämjandet Uppsala på Ljusbärargatan 2B.

Du behöver inte vara mästeringenjör för att göra pins. Hjälp och instruktioner finns på plats men om du vill läsa på innan kan du göra det. Här finns instruktionerna för pinsmaskinen. Och för er som vill se en film finns en första utgåva längre ned där vi demonstrerar utrustningen och praktiskt användande.

Och här finns instruktionerna för att använda vår skärmaskin för att göra runda rondeller.
Nedan finns mallar för 44 och 58 mm till pinsmaskinerna. Vill ni ha en InDesign fil maila oss isf.

År 2022 sponsrar vi trycket av 50 pins per förening och år efter godkännande från distriktsstyrelsen.
De kostar annars 5 kr st och minimum är 10 pins för en summa av totalt 50 kr. Du får över pengarna till vårt bankkonto och skriver pins och föreningens namn.

För mer information, info om bankkonto och frågor, kontakta oss.

Kontakta också eventuellt Studiefrämjandet Uppsala för att försäkra om att det finns någon på plats om du ska låna spel eller använda pinmaskinen.

Information om pinsmaskin

Demonstration av pinsmaskin