Brädspel

Distriktet äger ett 40-tal brädspel som lånas ut till stora och små evenemang. Spelen och våra andra prylar är lokaliserade på Studiefrämjandet Uppland på Ljusbärargatan 2B. Här är blanketten för utlåning där man kan se vilka spel vi har till utlåning. Vi har även lite annan utrustning som vi håller på att organisera för tillfället så de är för tillfället inte tillgängliga för utlåning förutom vår arkadmaskin efter demonstration och med försiktighet behöver ni något annat kontakta oss och fråga.

Hur lånar ni? För att låna spel, maila oss och berätta att du ska låna något. När du kommer till Studiefrämjandet, be om blanketten för att låna spel, fyll i era uppgifter, signera och låna spel. Eller så skriver ni fyller ni i blanketten och skickar in den till oss så kommer den vänta när ni kommer till studiefrämjandet efter att vi bekräftat det.

Roll-up

Vi har en vacker roll-up i alla våra regioner som verkligen visar upp vår gemensamma kärlek till spelkulturen. Ni ser den nedan och höjden är justerbar så i ett läge kan den placeras på ett bord och i ett längre utförande 235 cm får man en vitt fält nederst för tillfälligt placering av t.ex. information om övriga som hjälper till med arrangerandet eller genomförandet av ett projekt.

Hur lånar ni denna då? För att låna roll-upen, maila oss och berätta att du ska låna och för hur länge så återkopplar vi. När du kommer till Studiefrämjandet, be om blanketten för att låna roll-up, fyll i era uppgifter, signera och låna. Eller så skriver ni fyller ni i vår blankett själva och skickar in den till oss så kommer den vänta när ni kommer till studiefrämjandet efter att vi bekräftat det.

Pinmaskin

Vill du göra snygga pins till ditt evenemang? Pinsen är runda och 44 mm i diameter. Vi kan sedan hösten 2022 även göra 58 mm. Som medlemsförening kan du låna eller använda våra pinmaskiner på plats. Pinmaskinerna med 44 mm finns lokaliserade på Studiefrämjanden i alla tre regioner. En finns i Uppsala på Ljusbärargatan 2B (där finns även möjlighet att göra 58 mm pins) en finns i Västerås på Pilgatan 8C och en finns i Eskilstuna på Västeråsvägen 90 .

Du behöver inte vara mästeringenjör för att göra pins. Hjälp och instruktioner finns på plats men om du vill läsa på innan kan du göra det. Här finns instruktionerna för pinsmaskinerna. Och för er som vill se en film finns en första utgåva längre ned där vi demonstrerar utrustningen och praktiskt användande.

Och här finns instruktionerna för att använda vår skärmaskin för att göra runda rondeller.
Nedan finns mallar för 44 och 58 mm till pinsmaskinerna. Vill ni ha en InDesign fil maila oss isf.

År 2023 sponsrade vi trycket av 25 pins per förening och år oberoende av sort men efter godkännande från distriktsstyrelsen. 30 pins om man gör enkla kampanjpins med nål-
De kostar annars 5 kr st och minimum är 10 pins för en summa av totalt 50 kr. Du får över pengarna till vårt bankkonto och skriver pins och föreningens namn.

För mer information, info om bankkonto och frågor, kontakta oss.

Kontakta också eventuellt Studiefrämjandet Uppsala för att försäkra om att det finns någon på plats om du ska låna spel eller använda pinmaskinen.

Information om pinsmaskin

Demonstration av pinsmaskin