Distriktet

Vad händer i distriktet under året 2021?

Sverok Mälardalen går in i ett speciellt 2021. För det första kommer det vara första året på länge som vi inte har en Föreningskonsulent. Något som kommer leda till en större arbetsbörda på styrelsen. Vi har dock fått bra överlämningar och kommer få fortsatt stöd från Sverok Riks. Om du vill hjälpa oss att bygga och stärka spelhobbyn i distriktet är du mer än välkommen att söka till vår styrelse. info om årsmöte kommer. För det andra är Coronapandemin som vi alla vet fortfarande en stor påverkansfaktor. Därför är det svårt att spika särskilt mycket arrangemang. Nedan följer dock några datum att hålla koll på.

31a maj. Deadline projektbidrag omgång 1

Sista dagen att söka projektbidrag för vinterns och vårens projekt är 31a maj. Mer information om detta hittar du under fliken Bidrag och utlåning.

31a augusti. Deadline lokalbidrag.

Vill du söka lokalbidrag? Då är det detta datum du ska hålla ögonen på. Mer information om detta hittar du under fliken Bidrag och utlåning.

30e november. Deadline projektbidrag omgång 2

Sista dagen att söka projektbidrag för vinterns och vårens projekt är 3e november. Mer information om detta hittar du under fliken Bidrag och utlåning.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *