Distriktet

Vad händer i distriktet under året 2022?

Sverok Mälardalen fortsätter arbeta efter bästa förmåga under 2022. Det blir år två utan en Föreningskonsulent något som gör att vi inom styrelsen måste ha ett annat arbetsupplägg än tidigare och beroende på vad som ska genomföras kan leda till än en större arbetsbörda. Vi har dock en bra överlämning som vi uppdaterar löpande så kommande styrelser får bra överlämningar och kan få stöd från Sverok Riks. Om du vill hjälpa oss att bygga och stärka spelhobbyn i distriktet är du mer än välkommen att söka till vår styrelse det gör du här Du är även varmt välkommen till vårt årsmöte den 26 mars på Studiefrämjandet i Uppsala.

Sedan har vi fortfarande en pandemi som inte släppt ännu och i värsta fall kommer fortsatt påverka alla er som gör saker fysiskt i era föreningar mer än den gör för tillfället. Om ni anordnar något och vi har möjlighet gör vi vårt bästa att besöka er eller hjälpa till på andra sätt. Men med det rådande läget är det därför svårt att spika särskilt många arrangemang. Nedan följer dock några datum att hålla koll på.

10e januari. Deadline projektbidrag omgång 1

Sista dagen att söka projektbidrag för vårens och sommarens projekt är 10e januari. Mer information om detta hittar du under fliken Bidrag och utlåning.

31a maj. Deadline projektbidrag omgång 2 Lokalbidrag omgång 1

Sista dagen att söka lokalbidrag samt projektbidrag för vinterns och vårens projekt är 31a maj. Mer information om detta hittar du under fliken Bidrag och utlåning.

30e november. Deadline projektbidrag omgång 3 lokalbidrag omgång 2

Sista dagen att söka lokalbidrag samt projektbidrag för vinterns och vårens projekt är 3 november.
Mer information om detta hittar du under fliken Bidrag och utlåning.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *