Uncategorized

Pride – Häng med!

Redan innan vi visste om det skulle bli Pride i Uppsala så hörde vi av oss om deltagande. Vi och de Sverokföreningar som deltog hade fantastiskt kul på både parad som i vårt brädspels och informationshörna som i år blivit ännu större.

Sverok har en egen satsning om HBTQI+ rörelsen som heter Proud and Nerdy, mer info om den kan du läsa på https://sverok.se/pride/.

Till Pride tar vi med vår fantastiskt fina Proud n Nerdy banner och massa spännande brädspel bland annat Spiel des jahresvinnarna från 2023. Man kan pröva på massor med kul som att göra egna pins eller tävla och spännande och nördiga priser.

Vi hoppas att fler föreningar kommer med denna gång när Pride i Uppsala genomförs den 16 september på Uppsala konsert och kongress.

Har ni möjlighet så är ni välkomna att visa upp er med oss!

Distriktet kan stå för en del av resekostnader eller andra kostnader som kan uppstå så tveka inte att höra av er eller var beredda när vi ringer upp er till veckan. Pride Uppsala kommer säkert i år också söka hör av er till oss om det är något ni vill bidra med så förmedlar vi gärna kontakt.