Uncategorized

Kulturnatten – det närmar sig!

    Kulturnatten – det närmar sig!  
Image
Nu är det dags igen. Under flera år har vi och våra föreningar deltagit på Uppsalas kulturnatten på Uppsalas Stadsbibliotek. De brukar ha runt 5000 besökare, och i år går kvällen av stapeln än igen den 9e september.   

Syftet med vårt deltagande är att visa upp distriktet och föreningar. Förra året var det fantastiskt uppskattat av besökare som våra medverkande föreningar. Vi behövde nästan slita bort spelen från folk för att kunna packa ihop allt efteråt.

Så är ni intresserade av att visa upp även er förening så hör av er till oss så ordnar vi ett upplägg för alla som hör av sig! Antingen hjälper ni oss med våra TV-spel, bärdspelsdemonstrationer av Spiel des jahresvinnarna från i år, vid pinsmaskin eller så gör ni något eget i anslutning till oss.  

Distriktet kommer bidra med en summa till materialinköp eller till resekostnader ifall ni har sådana. Skulle det behövas så kan även biblioteket bidra med ytterligare pengar till resekostnader.  

Praktisk info
Kulturnatten är den 9e september. 
Biblioteket brukar bjuda på någon mat och fika under dagen. 
Och ni/vi får tillgång till bord förstås men även annat.
Hör av er till oss om ni vill vara med! 
Mer info om kulturnatten hittar du här:
https://www.kulturnattenuppsala.se/om-kulturnatten/