Uncategorized

Några ord från ordföranden

Snart vänder det, vi ser både att föreningar börja komma igång mer arrangemang och även om det är bara några månader kvar tills det kommer bli ljusare. Men innan dess har ni både haft spellov och nu julmingel att se fram emot och alla roligheter som händer där. 

Vi har som ni kan läsa i detta nyhetsbrev arbetat med nya rutiner för bidrag som vi hoppas ska underlätta för oss att bättre se vad ni gör och för er att lättare visa upp att ni är en del av distriktet. 

Därför har vi också kommit igång med vår utlåning av brädspel, mer i en snar framtid, men även försökt underlätta användandet av vår pinsmaskin. Allt för att vår gemensamma hobby ska frodas och alla intresserade av att utvecklas i en Sverokförening och lära sig mer om allt kring en sådan ska få bättre och roligare förutsättningar att göra detta. 

Det ska bli kul att nu äntligen kunna planera in besök hos föreningar och ser alla härliga Sverokare i alla dess skepnader. 

Och för er som besökte oss den 5-6 november eller den 18 december så kommer ni kunna beskåda den fantastiskt fina pokal era förtroendevalda vann i hård strid (tillsamman med några andra distrikt) på riksförbundets slag i Stockholm för bara några veckor sedan och som nu ska residera i vår monter i studiefrämjandet lokaler efter en välbehövd uppiffning  genom vår fantastiska styrelseledamot Jerks försorg. 

Hoppas vi ses på  julminglet och eller årsmötet. 

/Michel Rowinski,

Ordförande

Sverok Mälardalen 


Om DU vill försäkra att Sverok Mälardalen fortsätter frodas framöver så är du mer än välkommen att söka till styrelsen eller höra av er med frågor kring detta.

Skriv till info@malardalen.sverok.se eller på vår facebook eller Discordserver.