Uncategorized

Vill du gå på världens största data och TV-spels mässa – en dag tidigare?

Vinn kod för tillgång till Gamescon i Köln en dag tidigare! 🎮

Distriktet har fått en donation på två Wild card koder från vår ordförande Michel som ger dig möjligheten att köpa early-entry biljetter till Gamescon som ger dig tillträde innan mässan öppnar för resterande besökare.  

Gamescon lockat uppemot 100 000 besökare dagligen men med early-entry är det bara en tiondel besökare på plats från kl 13 den 23 augusti . Alltså en möjlighet att få uppleva detta magiska konvent utan den gigantiska folkmassan den drar. 

Inblick på Gamescon – Michels upplevelse
Här nedan kan du läsa om Michels upplevelse själv från att ha besökt mässan 2018: 

Jag och min fru Sofia besökte Köln och Gamescom 2018 och hade en helt oförglömlig upplevelse. Förhandsvisningar av stora speltitlar som indiespel, massa merch och allsköns tävlingar, lekar och annat skoj i mässhallarna. Och allt började med en halvdag i relativt lugn.Tack vare early entry kunde vi besöka mässahallarna med bara några tusen besökare, istället för senare på dagen när det blev tiotusentals besökare. Så istället för att köa runt halva byggnaden då korridorerna inte rymmer att alla som vill röra sig från en plats till en annan kunde man enkelt gå mellan hallarna. Istället för att vänta i 4 timmars kö för att få testa några av årets hetaste titlar fick man knappt stå i kö alls. De var där två dagar till efter halvdagen om än då med de sedvanliga folkmassorna. Ni kan se skillnaderna på bilderna från halvdagen och dagen efter.

Så om du vill vinna möjligheten att få exklusiv tillgång till Gamescom från kl 13:00 den 23 augusti och vara den som får testa och spela så många spel du hinner är det dags att lystra upp! 

Om biljetterna
Det vi lottar ut är 2 st Wild Card koder. Nu vill vi ge en person möjligheten att vinna två Wild card koder som berättigar att köpa två st biljetter som kostar 59 € styck till mässan med inträde från kl 13:00 den 23 augusti, dagen innan allmänheten normalt får tillträde.


Tävlingen pågår till 9 maj 23:59 och vinnaren kommer att få koderna och instruktioner för att köpa biljetterna mellan 12:00 och 13:00 den 10 maj. Sedan har man till 23:59 att köpa biljetterna.
 
”Please note: You must redeem your codes and purchase your Wild Cards by 10 May 2023, 11:59 p.m. CET at the latest or they will expire automatically!”

Vi råder alla som vill delta i tävlingen att redan idag skapa ett Koelnmesse konto så ni är förberedda. Fundera också över om ni vill gå på de vanliga dagarna och köp gärna biljett då också även om det går att få tag på biljetter på plats.

Så här deltar du i utlottningen!

Så vad behöver du då göra för en chans att vara med i utlottningen?

Vi vill veta mer om din upplevelse som Sverokmedlem och vad du tycker om spelkultur och spelhobbyn. Hur eller vad representerar den på ett bra sätt?

Beskriv gärna också en häftig upplevelse du haft som Sverokmedlem. Som bonus får du gärna ha med en koppling till distriktet.

Kvaliteten på bidragen är inte avgörande i tävlingen.

Bland alla inlämnade bidrag kommer ett att lottas ut slumpmässigt som vinnare.

Alla inlämnade förslag kommer att kunna användas av distriktet för att berätta mer om spelhobbyn för andra, men inga personuppgifter kommer att inkluderas då.


Förutom bidragen vill vi också ha:

För och efternamn

Sverokförening och ort samt
Mail och telefonnummer man kan nå er på


Så vad väntar ni på skriv till info+wild@malardalen.sverok.se

Här är några inslag för att komma igång:

Vad tycker du representerar spelhobbyn/spelkulturen på ett bra sätt? 

Är det Sveroks fantastiskt fina logga? Eller kanske transparensen och alla resurserna som finns i förbundet.

Eller kanske den fina hjärtrollupen man kan låna av distriktet som förening till sina events?

Är det något helt nytt som inte ens finns idag men borde göra det nya kulturformer? Kanske en form som borde in i en ny version av loggan för att då inkludera fler ikoner och kulturriktningar? 

Eller funkar allt bra som det är? Behövs det mer stöd till någon målgrupp eller utövare?

Eller ska något helt nytt till? 

Vi vill helt enkelt veta vad du associerar med spelhobbyn/spelkulturen och att du gärna också nämner ett ögonblick när du var med om något riktigt häftigt som Sverokmedlem.