Uncategorized

Vi vill träffa er – Meet & greet i Eskilstuna och Julmingel i Västerås

Meet & Greet

I år lanserar vi ett nytt koncept, Meet & Greet, med syftet att distriktet ska träffa er föreningar för att lära känna varandra bättre samt att ni ska lära känna olika aktörer som vi tror ni kommer ha nytta av. Denna Meet & Greet kommer vara i Eskilstuna i samband med Studiefrämjandet, där vi kommer introducera er till deras lokaler och hur ni kan utnyttja dom kostnadsfritt. Inte minst så vill vi umgås och spela en eller två omgångar av något kul tillsammans! Mer information kommer. 

Årets julmingel är tänkt att gå av stapeln i Västerås och kommer som tidigare gånger vara en trevlig blandning av mat, spel och samtal kring det kommande året och vad ni föreningar tycker är viktigt att jobba med. Avspänt och gemytligt.

Vi tar självklart med vår pinsmaskin och annat kul som vi hinner få fram. Mer information kommer närmare december.

Och om ni också vill berätta om eller uppmärksamma ert event så föreslår vi i styrelsen att ni går in på vår Discord och där letar upp kanalen evenemang där ni kan informera om vad ni har för er! 

Ni kan också skriva till vår info@malardalen.sverok.se eller gå in på vår facebook eller hemsida.