Uncategorized

Från Ordföranden

Hoppas ni haft en fantastiskt fin sommar med mycket spel och härligheter inom vår gemensamma hobby.

Nu närmar sig hösten med regn och rusk och förhoppningsvis mycket spelaktivitet inomhus eller i vart fall med rätt sorts kläder om ute.

Ett spellov ett riksmöte och ansökningstider i distriktet för både lokal- och projektbidrag nästan allt bara i november. Och sedan ett julmingel i Västerås där vi väldigt gärna träffar er och bjuder på mat och lite nyheter och pratar om det kommande året.

Och innan dess blir det deltagande på kulturnatten och Pride i Uppsala, som ni säkert sett, med förhoppningen att nästa år också kunna komma till för liknande evenemang i Sörmland eller Västmanland om vi kan. Som allt vi gör beror det på antalet personer vi är och engagemanget och den fysiska förmågan att åka upp och ner i vårt vackra distrikt.

Vi håller också på att jobbar andra mer praktiska saker för er föreningar.

Dels vill vi skapa en mall man kan använda för återkoppling/rapportering av lokal- och projektbidrag man beviljats. Och som alltid inför kommande ansökningsperioder kommer vi göra ett underlag över hur vi arbetar när vi behandlar era ansökningar men ni är förstås alltid välkomna att höra av er om ni har funderingar innan ansökningsstopp eller efter beslut med era funderingar..

Vidare vill vi att Ebas utvecklas i en riktning som gör det till en resurs för er att enkelt använda och göra det enklare att genomföra era verksamheter.

Närmsta dagarna kommer vi även börja ringa runt till er föreningar för en lite koll på läget mm hoppas ni får tillfälle att prata med oss några minuter så får vi tillfälle att skapa ännu bättre förutsättningar inför hösten och nästa verksamhetsår.

Hoppas vi ses på  spellovet, julminglet och eller kanske på Riksmötet.

/Michel Rowinski,
Ordförande
Sverok Mälardalen  

Om DU vill försäkra att Sverok Mälardalen fortsätter frodas framöver så är du mer än välkommen att söka till styrelsen eller höra av er med frågor kring detta.

Skriv till info@malardalen.sverok.se eller på vår facebook eller Discordserver.