Uncategorized

Påminnelse Projektansökningsperiod 1 slutar 10 januari

För er som inte läst vårt nyhetsbrev eller på vår hemsida/facebook eller kom på julminglet den 18 december så vill vi påminna om att vår första projektansökningsperiod gått igång för detta år.

Projektansökningsperiod 1

Normalt har vi bara 3 ansökningsperioder per år. En för lokalstöd och två för projektansökningar.

Men utifrån det intresse som funnit efter avslutandet av den senaste och då vi ser ett behov bland er föreningar av lite extra stöd under nästa år har vi beslutat att ha den första redan i januari och om styrelsens förslag till verksamhetsplan går igenom 3 ansökningsperioder för projekt totalt och kanske fler än en för lokalstöd under 2022.

Så nu kör vi igång det nya året med en projektansökningsperiod som avslutas den 10/1. Till denna ansökningsperiod har vi budgeterat 30 000 kr.

Vi hoppas kunna fatta beslut inom en vecka från den 10/1.

Därför har vi gjort det så att ansökningar som kommer in mellan den 6-10/1 kommer behandlas så som de är inskickade.

Är ni det minsta osäkra så rekommenderar vi att ni skickar in era ansökningar senast den 5/1 då kommer vi ta en titt på dessa, föra en löpande dialog och ge er möjlighet att komplettera ansökningarna fram till den 10/1.

Har ni frågor redan nu som inte besvarar av det som står i vår information på vår hemsida så får de skickas in innan den 5 januari tillsammans med en ansökan.

Vänliga hälsningar
Sverok Mälardalens distriktsstyrelse
Michel, Jerk och David