Uncategorized

Årsmötet närmar sig men först the return of vårt julmingel

Sverok Mälardalen bjuder in just dig! och din förening att komma på vårt julmingel den 18 december.
Det går av stapeln i studiefrämjandets lokaler i Uppsala på ljusbärargatan 2 b kl 12-18. 

Vi kommer att koka upp en trevlig gryta samt bjuda på pepparkakor och lussekatter och dessutom ha med oss minst två Spiel des Jahres vinnare för er att prova på förutom Dragomino blir det MicroMacro Crimecity
Och för er lajvföreningar så kanske vi har lite rekvisita som kanske kan var intressant.

Till slut så tänkte vi lotta ut lite av våra saker som Pichaho och Harry Potter lampor, kanske någon rollspelsbok och kanske ett spel.

Och för er som redan nu tänker på årsmötet så vill vi säga härligt!
Det går redan idag att skicka in mail på valberedningens adress då vi i styrelsen läser av den med jämna mellanrum. Och när det börjar närma sig årsmöte så kommer vi att öppna upp för nominering samt möjlighet att svara på enkäten med frågor som förra årets valberedning gjorde till de nominerade. Som de som kommer på årsmötet senare kommer kunna läsa.

Det enda vi som styrelse gör är att dubbelkolla att nominerade ställer upp samt svara på frågor om den information som finns om posterna i Sverok Mälardalen och annat som finns på Nominator, inte är tillräcklig.

Här hittar du Nominator

Och även här kommer det bli en utlottning bland de som kommer och skulle ni ha frågor kring själva årsmötet hör av er!