Uncategorized

Stingfestivalen & andra evenemang

Lördagen den 28 augusti och de tider vi har nu är kl 09:00-15:00. Platsen är Ångströmlaboratoriet vid Uppsala universitet.

Stingfestivalen är en chans för föreningar att visa upp allt roligt som man kan göra under sin studietid i Uppsala. Det kommer vara ca 1000 nya studenter från TekNat-fakultetens olika mottagningar som är inbjudna till Stingfestivalen och har det inlagt i sitt mottagningsschema, så det är verkligen ett utmärkt tillfälle att locka nya medlemmar och engagerade.

Vi kommer informera om Sverok och hur man startar föreningar eller hittar de som finns. Ha med vår arkadmaskin samt bjuda på lite tävlingar och vara del i ett quiz över hela eventet.

Men om ni vill att vi tipsar specifikt om er förening eller om ni rent av vill vara med på ett hörn så är det alltid välkommet. Ju fler som får en väg in till spelhobbyn och våra medlemsföreningar desto bättre.

I höst kommer vi även deltaga på BirdieCon Höst som är ett minikonvent i Uppsala och förhoppningsvis på så många andra liknande event.

Vi ska även försöka deltaga på Kulturnätterna i Västerås och Uppsala i september. Och om allt går vägen så vill vi väldigt gärna bjuda in våra föreningar till ett luccefika i december.


Och om ni också vill berätta om eller uppmärksamma ert event så förslår vi i styrelsen att ni går in på vår Discord och där letar upp kanalen evenemang där ni kan informera om vad ni har för er.

Ni kan också skriva till vår info@malardalen.sverok.se eller gå in på vår facebook eller hemsida.