Uncategorized

Presentation av en förtroendevald till

Dags för nästa presentation här kommer Sverok Mälardalens nyaste tillskott men som har en bakgrund i Sverok på förbundsnivå.

Vem är du?

Hej allihop! David Eriksson heter jag och är 21 år! Bor i Uppsala sedan en tid tillbaka. Innan jag flyttade till Uppsala var jag aktiv i en spelförening i Värmland som gjorde konvent, LAN och annat kul! Har tyvärr inte hittat något liknande här i Uppsala men hoppas kunna hitta en förening när pandemin sakta men säkert börjar lättas upp.

Vad gör du i styrelsen?

I styrelsen är jag kassör vilket betyder att jag ser till att hålla koll på våran ekonomi, betalar det som ska betalas. Någon måste göra det roliga!

Vad är din relation till Sverok?

Kom i kontakt med Sverok redan tidigt i mitt engagemang då jag besökte mitt distrikts årsmöte (Svealand) ett par gånger. Åkte på Riksmötet 2017 som ombud och fick mersmak för Sverok! 2019 fick jag förmånen igen att åka på riksmötet och kandiderade där till förbundsstyrelseledamot och fick också medlemmarnas förtroende. Efter ett år som ledamot kandiderade jag till förbundssekreterare vilket jag varit sedan årsskiftet.

Vad är ditt favoritspel?

Har mest hållit mig inom dataspelsvärlden vilket inneburit en massa olika spel men primärt CS:GO, Minecraft & GTAV. Favoriten just nu är nog Minecraft!