Uncategorized

Årsmöten Sammanfattning 2021

Det speciella året 2020 har nog redan fått sin plats i historien med ödesdigra effekter över hela världen för den stora som den lilla. För distriktets del är 2020 nu lagt till handlingarna efter att årsmötet 21 mars 2021 som gick igenom bland annat verksamhetsberättelsen som tyvärr sken igenom av covid-19 som innebar inställda evenemang eller en rask övergång till digitalt. Samtidigt hjälpte distriktet till med olika stöd till föreningarna som tex föreningen Kattcon, som av pandemin fått sitt huvudevent inställt fick lokalbidrag för att behålla sin lokal. 

Som vanligt fortsätter distriktet med en medlemsavgift på 0 kr för att ni medlemmar fortsatt ska ha de ekonomiska möjligheterna att vara en del av distriktet. Budgeten för 2021 innehåller till stor del stöd riktat till föreningar som distriktsstyrelsen tror och hoppas kommer kunna göra en stor skillnad när vi nu förhoppningsvis närmar oss slutet av pandemin. Om din förening önskar arrangera något och vill söka stöd av distriktet tveka inte att kontakta distriktet genom (info@malardalen.sverok.se)

Den nya styrelsen för 2021 blev Michel Rowinski som distriktsordförande, David Eriksson som distriktskassör och Jerk Fogelqvist Utterström som distriktsledamot. 

Sanna Hedlund blev distriktsrevisor.

Alla valdes på det extra årsmötet den 25 april 2021 där övriga förtroendeuppdrag vakantsattes.

Kära hälsningar!
/Distriktsstyrelsen