Uncategorized

EXTRA ÅRSMÖTE 25 APRIL

Tyvärr kunde inte en ny styrelse väljas under det ordinarie årsmötet den 21 mars. Därför kommer det nu genomföras ett extra årsmöte för att tillsätta alla förtroendevalda i distriktet, styrelse, revisorer och valberedning.

När? Söndag den 25 april kl 13:00

Var? Digitalt via Sverok Mälardalens discord-server

Alla som är med i en förening anslutna till Sverok Mälardalen får delta men ni får också skicka ombud med rösträtt. Hur många beror på medlemsantal:

  • 2 ombud för upp till 25 medlemmar
  • 3 ombud för 26-50 medlemmar
  • 4 ombud för 51-75 medlemmar
  • 5 ombud för 75-100 medlemmar
  • 6 ombud för 101 medlemmar och därutöver

Har du tid och möjlighet att engagera dig? 
Underbart! Distriktet behöver flera nya förtroendevalda så ta chansen och nominera dig själv eller andra och hjälp oss utveckla spelhobbyn i Mälardalen. Ett roligt och meriterande uppdrag. Nomineringar görs via: https://nominera.se/sverokmalardalen/

Handlingar från ordinarie årsmötet
Hade du inte möjlighet att delta på det ordinarie årsmötet men är nu nyfiken på det extra årsmötet eller att kandidera till någon förtroendepost? Här hittar du alla handlingar som behandlades under tidigare möte: Årsmöteshandlingar 2021