Uncategorized

Sveroks Riksmöte 2020 blir digitalt!

Vill din förening vara med och forma Sveroks framtid? I november hålls Sveroks årsmöte och där så beslutar föreningsrepresentanter från hela landet om vad Sverok ska göra nästa år – vad är viktigt för just er? Sverok är ert förbund!  

Riksmötet öppnar fredag den 20 november kl 19:00 och kommer sedan att pågå över hela helgen med diskussioner, streams och roligheter. Så var redo framför datorn helgen den 20-22 november! Vi tar lite höjd om vi behöver något extra och kommer sedan streama live torsdag kväll 26 november och sammanfatta allt spännande som hänt och alla beslut som tagits.

För att anmäla er förenings ombud till Riksmötet går ni till ert konto i eBas och anmäler vem från er förening som ska vara med och föra er talan.

Vill du veta mer? Gå in på på vår hemsida om Riksmötet 2020. Där kan du också läsa om hur just du skriver en motion med vad just du tycker att Sverok ska göra! 

Vi hoppas att Sverok Mälardalen är ordentligt representerade och gör sina röster hörda – för en levande och växande spelkultur i vårt distrikt.