Uncategorized

Årsmötesprotokoll, ny styrelse och uppdaterade stadgar

Söndagen 5e april hade Sverok Mälardalen sitt årsmöte. Nedan följer vår nya styrelse! Kontaktuppgifter till dem kommer här på hemsidan och närmare presentationer dyker upp på vår facebook. Vi ser mycket fram emot att arbeta tillsammans och jobba för att spelhobbyn ska frodas i Mälardalen, med eller utan karantän. Om du vill läsa protokollet för årsmötet hittar du det här. Vi har också uppdaterat våra stadgar (inget dramatiskt, bara formalia), stadgarna hittar du här.

distriktsordförande: Malin Rosengren
distriktskassör: Erika Weilander
distriktssekreterare: André Popovski
distriktledamöter: Mattias Waltgård och Jerk Fogelqvist Utterström distriktrevisor: Mathilda Sveronius & Michel Rowinski
revisorersättare: Jonathan Vahlkvist
distriktvalberedare: Michel Rowinski, Tomas Berg och Adam Osbäck, varav Michel Rowinski är sammankallande.