Uncategorized

Från Ordföranden:

Hej och hå hösten tuffar på. Hoppas ni har det fint där ute med regnrusk och snöblandat nedfall i krokarna. Det är mörkt men blir snart ljusare igen.

Och en av ljusglimtarna har ni föreningar stått för, i from av aktiviteter som ni anordnade under spellovet. Stort tack för detta och vi hoppas kunna besöka fler av er nästa år men det vi sett har varit en fin gemenskap som välkomnar med det stora Sverokhjärtat. 

Inom kort kommer även vi välkomna er våra underbara föreningar till Julmingel, en tid där vi visar upp distriktet och låter er som tycker och tänker kring vår nuvarande och framtida verksamhet få en smarrig och god plattform att prata med oss vid.

Men innan dessa blir det både dags för årets sista ansökningsperiod med bidragsutdelning i december och inledningen av jakten på den nya profilen eller blir det den gamla? Ni bestämmer!

Vilket ni 10 föreningar som åker på Sveroks Riksmöte i Bålsta också gör där. Vi önskar er lycka till med mötet och hoppas vi ses där under viktiga och avgörande moment.

Vi fortsätter vårt arbete med att skapa ett bättre distrikt för alla ni där ute och då spelar förstås era åsikter stor roll om vad vi ska göra och vad vi ska tänka på. Så hör hellre av er en gång för mycket än en för liter 🙂

Hoppas vi ses på riksmöte eller julmingel annars kanske på mailen via era ansökningar eller bidrag till den nya profilen.

/Michel Rowinski,

Ordförande

Sverok Mälardalen 

Om DU vill försäkra att Sverok Mälardalen fortsätter frodas framöver så är du mer än välkommen att söka till styrelsen eller höra av er med frågor kring detta.

Skriv till info@malardalen.sverok.se eller på vår facebook eller Discordserver.