Uncategorized

Från Ordföranden:

 Då var det dags igen nytt verksamhetsår i full swing framåt!

Några färre i styrelsen men alla veteraner från förra året redo att fortsätta det arbete vi inlett 2021 och fortsatt 2022.

Vi kommer dock att minska ner på våra ambitioner i år så att vi alla orkar med hela året och se att få hjälp från våra föreningar där så är möjligt när vi ordnar eller samordnar olika evenemang i våra regioner.

Vi ser alla fram emot Pride, Kulturnatt och andra roliga saker. Vill ni vara med eller hjälpa till hör av er till mig. Arbetet med t.ex. Uppsala Pride håller redan på att startas upp.

Framtiden ser vi försiktigt positivt på, vi har mer och mer av en stabil grund att genomföra vår verksamhet utifrån och får mer och mer uppskattning av er och andra för det arbete vi lyckas genomföra. Stort tack för detta och vi hoppas kunna göra ännu mer för er föreningar där ute.

Vi har de senaste månaderna varit i både Västerås och Uppsala på föreningars årsmöten samt genomfört vårt eget i Eskilstuna. Vi hoppas kunna besöka några fler av er föreningar men får ni inte besök är ni alltid varmt välkomna att höra av er eller besöka oss när vi ordnar julmingel och liknande. Dörren står öppen.

Till sist kommer vi fortsätta vårt samarbete med Studiefrämjandet dels genom att göra dem bättre på att visa vad de kan erbjuda till just Sverokföreningar och dels genom att placera ut mer och mer av våra resurser och tillgångar hos dem som ni kan använda er av i er verksamhet.

Hoppas att ni kommer få möjlighet att genomföra de evenemang ni älskar i år och glöm inte bort att det är en ansökningsperiod som är aktiv redan nu.

Njut av solen ordentligt nu när den börjar komma fram!
Michel Rowinski
Ordförande
Sverok Mälardalen  

Om DU vill försäkra att Sverok Mälardalen fortsätter frodas framöver så är du mer än välkommen att söka till styrelsen eller höra av er med frågor kring detta.

Skriv till info@malardalen.sverok.se eller på vår facebook eller Discordserver.