Uncategorized

4 November Spellovet med distriktet

Nu finns det tider vi och vi kommer dyka upp på Gotlands nation nästa fredag 4 november från kl 12 och finnas där till kl 22 i olika stor omfattning tillsammans med Sverokföreningarna Uppsala spelevenemang (anordnare av BirdieCon) och Nördarna vid det runda bordet och Studiefrämjandet. Fler kan tillkomma.

Vi finns där för er som vill får reda på mer om vårt distrikt, Sverok Mälardalen, hur man kan starta upp en förening och allt det kan innebära samt annat smått och gott som hur man får tillgång till fina lokaler exempelvis Studiefrämjandets.

Utöver allt detta så kommer vi även att demonstrera Who´s she 2

En ny spännande modulär variant på ett spel de flesta känner till.

Så kom gärna och testa det om ni vill.

Och våra föreningar tar med sig massa andra spännande spel.

Varmt välkomna in i spelkulturen

Eventet på facebook