Uncategorized

Några ord från Ordföranden

Sverokljuset in i höstmörkret

Vi befinner nu oss i början av den period på året då det blir långsamt mörkare och mörkare.

Men det finns förstås ljus i detta mörknade landskap.


Fler och fler blir vaccinerade och restriktioner börjar dras tillbaka och fler och fler föreningar börjar planera för att anordna saker fysiskt inomhus.

De som håller på t.ex. med lajv har ju haft lite bättre möjligheter att anordna saker under vissa perioder redan och vi hoppas allt som varit på sådant fått en trevlig stund.

Men jag ser även att många föreningar är rustade på ett annat sätt för att hantera liknande situationer samt ta det bästa från åtgärderna under pandemin och göra dem till en del av sin verksamhet där det så passar.

Här och här finns lite siffor på hur viktigt spelande varit för den mentala hälsan. Väldigt intressant läsning och förhoppningsvis en början på att se vår hobby som en kulturbärare.

Tack för att ni har hållit ut och fortsatt att finnas och synas till där det gått. Och vi är fortfarande väldigt intresserade att besöka är när det är fysiskt möjligt eller på annat sätt om det passar bättre.
 

Glöm inte heller bort att det fortfarande  finns stöd att få från förbundet ifall ni skulle vara i behov av sådant: https://medlem.sverok.se/krisstod-covid-19/

Och vill man har en chans att få tag på lite annat smått och gott kopplat till Spellovet så tipsar er distriktsordförande er härmed att det är ofta möjligt att hjälpa till att packa Sveroklådan utifrån närhet till packningsstället. (Oftast Sverok i Stockholm).
För er som åker väntar en trevlig dag och även en distriktsordförande som kommer åka en andra gång.

Hoppas att vi ses där ute inom kort 😉

Michel Rowinski,

Ordförande

Sverok Mälardalen  


Om DU vill försäkra att Sverok Mälardalen fortsätter frodas framöver så är du mer än välkommen att söka till styrelsen eller höra av er med frågor kring detta.

Skriv till info@malardalen.sverok.se eller på vår facebook eller Discordserver.

Distriktsordförande 2021