Uncategorized

Ett ord från Ordföranden

Efter ett svårt år där säkert många föreningar har decimerats i kraft och energi så är i.a.f. äntligen en ny distriktsstyrelse vald, förhoppningsvis i tid till en spirande vår.

Vi är nu tre tappra som ska ta oss an uppdraget att lotsa distriktet framåt ett år till. Vi har nyligen haft vår konstituerande styrelsemöte och vi kommer inte kunna göra allt kul och bra som vi vill men vi ser fram med hopp om att genomföra så mycket som är fysiskt möjligt.

Till att börja med kommer vi göra vårt bästa för att fortsätta satsningen på att stadga upp vår organisation så att allt som ska fungera också gör det. Och se till så att det är tydligt och klart för er medlemsföreningar vad vi gör och vad det innebär att vara förtroendevald i distriktet.

Vidare hoppas vi kunna besöka alla distrikt och ha mer kontakt från och med er medlemsföreningar som finns i vårt distrikt men det är inget vi ännu kan lova som ni säkert förstår. Och vi vill förstås få en mängd medlemmar att söka till poster inom distriktet till nästa år.

Hoppas att ni kommer få möjlighet att genomföra de evenemang ni älskar i år. Ses fysiskt i den omfattning ni finner det trevligt och gemytligt. Och att ni får möjlighet att prova ut och spela spel i alla dess former.
  

Glöm inte heller bort att det finns stöd att få från förbundet ifall ni skulle vara i behov av sådant:
 

Med det sagt hoppas jag att alla ni där ute tar väl hand om varandra och det  bästa av den situationen vi befinner oss i.

Hoppas att vi ses där ute inom kort 😉

Michel Rowinski
Ordförande
Sverok Mälardalen  

Om DU vill försäkra att Sverok Mälardalen fortsätter frodas framöver så är du mer än välkommen att söka till styrelsen eller höra av er med frågor kring detta.

Skriv till info@malardalen.sverok.se eller på vår facebook eller gå in på vår Discordserver.