Uncategorized

BirdieCon och andra evenemang

Lördagen den 15 maj från kl 10:00 kommer Uppsala Spelevenemang genomföra en digital variant av sitt årliga brädspelskonvent. Med presentationer av spel, genomspelningar, samtal med svenska speldesigners och utlottningar av spel från dessa.

Ni hittar mer information på deras hemsida www.birdiecon.se och BirdieCons facebooksida.

Vi från Sverok Mälardalen är med på ett litet hörn då vi gett projektbidrag till detta event och dyker upp med en kort hälsning. Och då vi självklart vill dyka upp på även era evenemang och träffa er och alla inom hobbyn som kan dyka upp. När och där vi kan i möjligaste mån.

Och om ni också vill berätta om eller uppmärksamma ert event så förslår vi i styrelsen att ni går in på vår Discord och där letar upp kanalen #evenemang där ni kan informera om vad ni har för er.

Ni kan också skriva till info@malardalen.sverok.se eller gå in på vår facebook.