Brädspel

Distriktet äger ett 40-tal brädspel som lånas ut till stora och små evenemang. Spelen och våra andra prylar är lokaliserade på Studiefrämjandet Uppsala på Portalgatan 2B. Här är listan med alla spel vi har! Du ser också vilka andra prylar som Sverok Mälardalen äger, de kan eventuellt var aktuella för utlåning. kontakta oss och fråga.

Hur lånar ni? För att låna spel, maila oss och berätta att du ska låna något. När du kommer till Studiefrämjandet, be om blanketten för att låna spel, fyll i era uppgifter, signera och låna spelet.

Pinmaskin

Vill du göra snygga pins till ditt evenemang? Pinsen är runda och 44 mm i diameter. Som medlemsförening kan du låna vår pinmaskin. Pinmaskinen är lokaliserad på Studiefrämjandet Uppsala på Portalgatan 2B.

Du behöver inte vara mästeringenjör för att göra pins. Hjälp och instruktioner finns på plats men om du vill läsa på innan kan du göra det. Här finns instruktionerna.

Du behöver förstås också skriva ut bilder. Vi rekommenderar att använda något så enkelt som word och infoga bilder. Där kan du ändra storlek på bilden i detalj, så att den blir ungefär 44mm. Du kan behöva testa dig fram för att få ett optimalt resultat.

De kostar 5 kr st och minium är 10 pins för en summa av totalt 50 kr. Du får över pengarna till vårt bankkonto och skriver pins och föreningens namn.

För mer information, info om bankkonto och frågor, kontakta oss.

Kontakta också eventuellt Studiefrämjandet Uppsala för att försäkra om att det finns någon på plats om du ska låna spel eller använda pinmaskinen.