Anmäl dig här!

28 – 30 okt, Studiefrämjandet Uppsala (Portalgatan 2b)

Avgift: 50 kr

Tycker du att många vuxna kan för lite om gaming?

I det stora hela fungerar Let’s Play som ett helt vanligt LAN.

Men vi vill också försöka öka kunskapen kring digitala spel. Det kommer att finnas spelcoacher på plats för att instruera ovana spelare. Och det finns även möjlighet för familjemedlemmar, som inte kan vara med under hela helgen, att besöka LANet (max 3 timmar) kostnadsfritt.

Eftersom vi vill skapa en mötesplats för personer i olika åldrar så har du förtur till platserna om du anmäler dig tillsammans med någon från din familj (ej syskon).

Praktisk information

Turneringar

Vi kommer bland annat ha turneringar i:

  • League of Legends (LOL)
  • Counter-Strike (CS)
  • Overwatch
  • Rocket league

Övriga aktiviteter

Utöver turneringar kommer vi såklart ha andra aktiviteter så att LANet ska bli roligt även om du inte vill tävla! Vi kommer bland annat att ha:

  • Tv-spel (både nyare och retrospel)
  • Brädspel

Åldersgräns

Åldersgränsen är 13 år med målsmans underskrift. Är du 10 – 12 år får du komma om du har målsmans underskrift samt en vuxen som tar ansvar för dig under hela LANet.

Mat och övernattning

Du som åker på LANet ansvarar själv för mat. Det finns mataffärer och restauranger i närheten av LAN-lokalen. Det finns tillgång till vattenkokare och micro. Vi kommer ha en kiosk som kommer att sälja dricka, frukt, godis, micromat och snabbnudlar.

Förutom datorplats så ingår övernattning i anmälan. Övernattning sker i sovsal på samma våning som LANet. Du behöver ta med egen sovsäck, kudde och liggerunderlag/madrass. Utrymmet är begränsat, så tänk på att inte ta med en för bred madrass.

Trygghet

Vi vill skapa en trygg plats. Vi accepterar inte kränkningar mot andra spelare eller deras insats i spelet. Vår utgångspunkt är                   ”Svensk e-sports Code of conduct” (S.7-9), den kan du läsa här.

Evenemanget är drogfritt. Alkohol eller andra droger kommer inte vara tillåtet på LANet. Personer som är berusade kommer inte tillåtas komma in i lokalerna.

Vill du vara volontär?

Vi behöver hjälp med personer som vill ställa upp som spelcoacher som instruerar nybörjare i olika spel. Men vi behöver även volontärer till andra uppgifter. Som volontär får du mat under hela helgen och behöver inte betala någon deltagaravgift. I vissa fall kan vi även hjälpa till med att betala din resa till och från LANet.

Om du vill vara volontär, mejla: anna.liljeblad@sverok.se

Arrangörer

Sverok Mälardalen, Studiefrämjandet Uppsala och spelföreningen Power On

Har du frågor?

Kontaktperson:

Anna Liljeblad

076-0435198/anna.liljeblad@sverok.se