Distriktet kan hjälpa medlemsföreningar på flera sätt. Delvis har du som medlemsförening möjlighet att söka bidrag från Sverok mälardalens distrikt. Sverok Mälardalen har två typer av bidrag; projektbidrag och lokalbidrag. Dessa kan sökas oberoende av varandra. Bidragen finns för att främja spelhobbyn i Uppsalas, Sörmlands och Västmanlands län.

Ansökningsperioder är följande-
Lokalbidrag: ansökan inne senast 31/8
Projektbidrag: ansökan inne senast 31/5 och 30/11

Läs andra detaljer och hur du går tillväga här.

Ska ni ansöka? Fyll i era uppgifter i vårt försättsblad som ni hittar här.

Vi har också en del roliga saker till utlåning. Här har både medlemsföreningar och andra organisationer möjlighet att låna.

Brädspel

Distriktet äger ett 30-tal brädspel som lånas ut till stora och små evenemang. För tillfället är brädspelen lokaliserade på Sveroks kansli i Stockholm. Om ni vill låna spel, kontakta föreningskonsulenten för att komma fram till det smidigaste sättet för er att få tag på dem.

Pinmaskin

Vill du göra snygga pins till ditt evenemang? Pinsen är runda, 44 mm i diameter. Som medlemsförening kan du beställa pins av oss. Du skickar en bild, varpå vi sätter ihop dem i Stockholm och sedan antingen skickar dem till er eller fraktar dem på annat sätt.

För mer information inklusive kostnad, kontakta föreningskonsulenten.