Pröva på att spela roliga spel på distans! Under juni bjuder Sverok Mälardalen in till tre digitala spelträffar. Rollspel, brädspel, partyspel, trevligt umgänge och kanske inspiration och pepp för att få er förening att pröva digitala träffar?

Distriktföreningen har fått bidrag från Uppsala kommun för att anordna corona-säkra digitala spelträffar. De flesta föreningar har påverkats av pandemin och därför vill vi hålla spelglädjen igång på nätet. Många spel funkar utmärkt att spela på det sättet och nu bjuder vi in dig till att vara med oss. Alla får vara med oavsett var i länet ni bor men om vi blir för många kommer personer från Uppsala kommun ha förtur. 

Första träffen äger rum den 15e juni och då testar vi rollspelet Ur varselklotet, rutinerad rollspelare eller nybörjare? Vår spelledare Vidar Öström från förening Nördarna Kring det Runda Bordet guidar oss.

Vad behöver du?
– En dator eller telefon
– Tillgång till Discord via appen (gratis) eller en webbläsare
– Ett headset så att ljudet blir bra för dig och andra spelare.
– Förbered dig gärna genom att läsa på reglerna och skissa på din karaktär
Du anmäler dig genom att klicka i att du kommer på evenemanget eller genom att maila info@malardalen.sverok.se

Här är evenemanget

Länk till Discord

Här är regler och mall för att skapa karaktär: Spelregler och mall för att skapa din karaktär.

Senare i juni spelar vi partyspel och brädspel tillsammans. Mer info kommer snarast.